Селверт България ЕООД

СЕЛВЕРТ БЪЛГАРИЯ е правоприемник на Селект Козметикс ЕООД, основана през пролетта на 1998г. Вече 25 години сме изключителен дистрибутор за България на Selvert Thermal и част от близо 50 годишната история на марката. Selvert Thermal е професионална козметика, която присъства в най-престижните СПА центрове и салони за красота в целия свят. Пет програми за красота на Selvert Thermal и повече от 200 продукта с една основна цел – да съдействат максимално, за да имате здрава и красива кожа – кожата на Вашите мечти!

През лятото на 2005 година открихме своето студио за красота Atenea Beauty, което обгрижва своите клиенти с козметичните продукти и терапии на Selvert Thermal, формулирани с най-ефективните и надеждни активни вещества.

Тъй като държим на високия професионализъм в работата, в началото на 2007 година създадохме Училище по козметика SELVERT Bulgaria – Център за професионално обучение с лицензия от НАПОО Nо200612406/06.02.2007 за професия козметик, специалност козметика. Щастливи и горди сме, че завършилите Училище по козметика SELVERT Bulgaria са доказали се, разпознаваеми, обичани и уважавани професионалисти с познания, стил на работа, поведение и отношение към професията, които ги отличават от другите. Мечтата ни да създадем школа се сбъдва!

Вече 25 години отстояваме своите принципи: всеотдайност в грижите за красотата и здравето, висок професионализъм и индивидуален подход, коректност и лоялност. Доказали сме, че сътрудничеството с нас е гаранция за сигурен успех, в съчетание с истинско удоволствие от работата в услуга на красотата.

Екипът на Селверт България остава верен на политиката и принципите, които отстоява в продължение на 25 години

  • Всеотдайност в грижите за красотата и здравето.
  • Висок професионализъм на работа – всички служители на фирмата са доказали се с годините професионалисти с висока степен на квалификация.
  • Индивидуален подход при работата с всеки клиент.
  • Коректнтост и лоялност към фирмата и към клиентите.

Специалистите в сферата на професионалната козметика знаят, че Селверт България ЕООД работи винаги в тяхна полза, защото:

  • Фирмата осигурява на всички свои клиенти безплатни рекламни материали – плакати, мостри, аксесоари; безплатна доставка на предлаганите козметични продукти и консумативи за цялата страна.
  • Всеки месец се предлагат специални промоционални цени и продукти.
  • Всеки месец се провеждат безплатни семинари – практически занятия с предлаганите от Селверт България козметични продукти.
  • Семинари и обучения с трейнинг мениджъри от Европа.

Направете запитване

Име *
Имейл *
Запитване
Политика за поверителност *