Selvert Thermal

Повече от 45 години SELVERT THERMAL присъства в най-престижните СПА центрове и салони за красота в целия свят, предлагайки широка гама програми за лице и тяло, които удовлетворяват и най-взискателните очаквания на клиентите.
Selvert Thermal е иновативна серия продукти, съхранили цялата мъдрост на природата чрез натуралните активни вещества, в които богатите на олигоелементи термални води от Пиренеите и Швейцарските Алпи играят основна роля. И все пак козметичната марка Selvert Thermal, освен мъдростта на природата, притежава много повече. Тя е плод на огромни изследователски усилия, най-добрите козметични технологии и иновации, и уникалните швейцарски козметични рецепти. Изключително решение за всеки вид кожа, което води до напълно завършена и ефективна серия продукти, клинично тествани, за да гарантират поносимост от всички видове кожа и да създадат уникални и персонализирани терапии за Вашия салон.
Каним Ви да откриете Вселената на красотата и благосъстоянието на SELVERT THERMAL, в която ВИЕ заемате основната роля.
Благодарим Ви за доверието.


НАШИТЕ ПРОГРАМИ ЗА КРАСОТА
Пет програми за красота на Selvert Thermal, които осигуряват разнообразие в свойства, продукти и цени, независимо, че всички те изпълняват една и съща цел – да съдействат максимално, за да имате кожата на Вашите мечти!

Направете запитване

Име *
Имейл *
Запитване
Политика за поверителност *