Ultra Lifting Peptide Treatment Pack za produkt

Ultra Lifting Peptide Treatment Pack

ULTRA  LIFTING  PEPTIDE LIFT PACK

Иновативна професионална програма за лице с пептиди с лифтинг ефект, която възстановява еластичността и плътността на кожата, като същевременно регенерира белезите на стареене. Peptide CA-6, Lacto bionic acid, surfactant

Код: 314101

Пакет за 5 процедури в 4 фази:

PHASE 1 BRIGHTENING CLEANSING GEL

Лек химичен пилинг с Peptide CA-6, лактобионова киселина и дермосъвместими измивни вещества, който почиства в дълбочина, подобрява пропускливостта на кожата, изравнява тена и я освежава, подпомагайки регенерацията.

PHASE 2 FIRMING CONCENTRATE

Силно ефективен концентрат с активни и ефективни активни вещества (Peptide Lift-6, Peptide CA-6, Peptide NA-8. Peptide NA-2, екстракт от цикория), за видимо обновяване и лифтинг на кожата и третиране в дълбочина на изразените бръчки.

PHASE 3A PEEL OFF INTENSIVE FIRMING MASK (POWDER) + PHASE 3B: GEL ACTIVATING

Стягаща маска от 2 фази – интензивна маска (пудра с активен въглен)  и активиращ гел (гел с Peptide CA-6 и алгинати), която осигурява обновяващ, антибръчки и лифтинг ефект.

PHASE 4 FIRMING CREAM

Крем за финален масаж, богат на Peptide Lift-6, Peptide CA-6 и екстракт от цикория, чиято формула действа триизмерно за незабавен лифтинг ефект. Стимулирайки синтеза на колаген, кремът заличава бръчките и има моментален анти-ейдж ефект.

Подходящи за употреба в комбинация с:

Направете запитване

Име *
Имейл *
Запитване
Политика за поверителност *