318501 ST Summer Pack shablon za produkt

ST Summer Pack

ST Summer Pack

SUN CARE. AGE PREVENT GEL-CREAM. SPF 50

Флуиден анти-ейдж гел-крем за лице с лека консистенция, който осигурява широкоспектърна защита на кожата, предотвратявайки появата на петна и бръчки. Подобрява синтеза на витамин  D, като съставът е така формулиран, че да не уврежда морската екосистема. Съдържа Aqua Provita D3® 1%,  1%, Coibiofender 2%, SPF 50  UVA/UVB, витамин  E 0,15%. Туба: 50ml.

 

COOLING EFFECT AFTER SUN

Специално създадена да се използва след излагане на слънце, тази емулсия за лице и тяло хидратира в дълбочина, успокоява и обновява кожата, благодарение на грижливо подбрания коктейл от активни вещества. Туба: 100 ml.

 

SPLENDOUR HYALURONIC & VITAMIN B3 PLUMP CREAM

Уплътняващ и хидратиращ крем за дехидратирана кожа с бръчки и липса на обем, който благодарение на своята формула с хиалуронова киселина и ниацинамид, осигурява моментална и дълготрайна хидратация на кожата и защита от трансепидермални загуби на вода. Оказва изпълващ бръчките и мимическите линии ефект, благодарение на нискомолекулната хиалуронова киселина, SPF 15. Съдържа хиалуронова киселина (нмт) 0,25%, ниацинамид (витамин В3) 2%, Prohyal 1%, Pentavitin 1%, витамин Е 0,1 %, SPF 15). Туба: 15 ml.

Код: 318501 

Подходящи за употреба в комбинация с:

Направете запитване

Име *
Имейл *
Запитване
Политика за поверителност *