Rejuvenating Neck & Chest Programme za produkt

Rejuvenating Neck & Chest Programme

Обновяваща програма (осмотична маска + бустер концентрат) с екстракт от Маралов корен за третиране на видимите белези на стареене (бръчки, пигментни петна, отпускане) на шията и деколтето. Осигурява оптимална мекота и стягане на овала на лицето, редуцирайки двойната брадичка.

Пакет за 5 процедури: (пудра 5х30г, гел 5 х 120г + 5 х 4мл).

Код 308116

Осмотична хидратираща маска за зряла и преждевременно състарена кожа с бръчки и отпускане в зоната на шията и деколтето. Формулата й със Zirhafirm е специално създадена да третира както зоната на шията и деколтето, където кожата е отпусната, с бръчки, дехидратирана и с пигментация, така и двойната брадичка. Обновява кожата, възстановявайки  нейния гладък и стегнат младежки вид. Фиксира водата, предотвратява изпаряването й и поддържа водния баланс. Съдържа пудра (Zirhafirm, диатомни водорасли)  и осмотичен гел (екстракт от стволови клетки от алпийска роза, алгинати).

Бустер концентрат с копринена текстура за третиране на зряла или преждевременно състарена кожа с бръчки и отпускане в зоната на шията и деколтето. Изпълва кожата, увеличава здравината, хидратацията и еластичността й, стяга тъканите, възстановява и реструктурира овала на лицето, редуцира двойната брадичка, подобрява здравината и тонуса на кожата на шията и деколтето. Съдържа Zirhafirm, Allistin, Ovaliss, фосфатидилхолин, Frescolat, витамин C)

Подходящи за употреба в комбинация с:

Направете запитване

Име *
Имейл *
Запитване
Политика за поверителност *