DSC_4520

ПРОЛЕТЕН СЕМИНАР НА SELVERT THERMAL

ПРОЛЕТЕН СЕМИНАР НА SELVERT THERMAL BULGARIA И SELVERT THERMAL BARCELONA-GENEVA

 

Кога? 0911 юни 2024г

Къде? Рослин Димят Хотел Варна

Гост-лектор и демонстратор Lidia Gonzales, международен тренер на SELVERT THERMAL

 

  • Официално представяне на серията Corporelle Pro.

Ще се фокусираме върху „Bodyskinification“, тенденция, свързана с обгрижването на всички части на тялото, не само на лицето. През 2024 г. „Bodyskinification“ придобива все по-голяма популярност, в резултат на осъзнаването, че и кожата на тялото ни е подложена на агресивни фактори на околната среда и заслужава да се грижим за нея със същата прецизност и внимание, които отделяме на грижите за лицето. „Bodyskinification“ има за цел да осигури правилна хидратация, подхранване и защита на всички части на тялото, за да имаме здрава, сияйна и млада кожа от главата до петите.

Съвременни програми за тяло: постигаме трайни резултати и осигурявяме уникално изживяване в салона още от първата процедура, благодарение на програмите за красота Corporelle Pro, които са 100% персонализирани и съобразени с всеки клиент:

ХИДРАТАЦИЯ

АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЯ

СТЯГАЩА ТЕРАПИЯ

РЕГЕНЕРАЦИЯ

ДРЕНИРАНЕ

 

 

  • Обучение на основния масаж за лице “Back to Basics Experience Massage”на SELVERT THERMAL като част от концепцията Bodyskinification.

Back to Basics Experience Massage тонизира и озарява кожата, моделира овала на лицето. Back to Basics Experience Massage е подходящ за всяка възраст и всеки вид и състояние на кожата.

Условия за участие в семинара:

  • Краен срок за потвърждение и заплащане на семинара: 16 май 2024г.
  • Заявката за участие се счита за потвърдена само след нейното заплащане.

 

Допълнителна информация за събитието и записване: 0889 73 22 33

Направете запитване

Име *
Имейл *
Запитване
Политика за поверителност *