Cell Vitale Eye Contour Programm za produkt

Anti-Ageing Cellular Eye Contour Programme

АНТИ-ЕЙДЖ ПРОГРАМА за очен контур

Интензивна програма с растителни стволови клетки и колагенови пачове за третиране на деликатната зона на очния контур – идеална за комбиниране с други програми за лице.

Благодарение на тази иновативна програма, състоянието на кожата в очния контур е подобрено, а белезите на умора са заличени. Резултатите са видими – млад, свеж, красив и сияен поглед.

Код: 308109

Пакет за 5 процедури в 3 фази:

ФАЗА 1: CONCENTRE CELLULAIRE POUR CONTOUR DES YEAUX

Регенериращ концентрат за очен контур – концентрат с копринена текстура, създаден специално за нежна зона на очния контур. Съдържа EyelissTM, екстракт от рускус и готу кола, екстракт от стволови клетки от ябълка. Иновативните активни вещества заличават торбичките, тъмните кръгове под очите и видимите признаци на стареене, хидратират кожата; възстановяват свежестта и блясъка на погледа и заличават белезите на умора. 5 х 5мл.

ФАЗА 2: PATCHES AU COLLAGENE POUR CONTOUR DES YEAUX

Колагенови пачове – хидратират, тонизират и заздравяват кожата в очния контур. Съдържат морски колаген. 5 х 2бр

ФАЗА 3: CRÈME CELLULAIRE POUR CONTOUR DES YEAUX

Регенериращ крем за очен контур – крем с копринена текстура, специално създаден за зоната на очния контур. Съдържа екстракт от кафяви водорасли (Laminaria Orcholeuca) и разтворим комплекс (екстракт от конски кестен и комплекс витамини А, В, Е, F и H). Иновативните активни вещества хидратират и стягат кожата в очния контур, заличават белезите на умора и възстановяват жизнеността, свежестта и блясъка на уморените очи. 5 х 2мл

Подходящи за употреба в комбинация с:

Направете запитване

Име *
Имейл *
Запитване
Политика за поверителност *