English
Contact Sitemap
Select cosmetics
ПРОМОЦИИ

22.1.2008

Верни на политиката и принципите, които отстояват в продължение на близо 10 години - висок професионализъм на работа;

Осигуряване на възможност за непрекъсната професионална квалификация за работа с продуктите, предлагани от фирмата – семинари, практически обучения; индивидуален подход, коректност и лоялност към клиентите, но и винаги в крак със съвремието, Селект Козметикс определиха салон на SELVERT и SELVERT THERMAL за 2007 година.

Критериите на Селект Козметикс ООД за салон на годината:

Конкуренцията през 2007 беше много оспорвана, което доведе до номинирането на три козметични салона:

1.СТУДИО АМАРЕНА, град Пловдив е основано през 1995 година от Мария Йорданова, специализирала медицинска козметика в Германия. От 1998г. студиото предлага голяма част от терапиите и продуктите на SELVERT и SELVERT THERMAL като за този период Мария успя да наложи сред своите клиенти най-ексклузивните и изискани серии на тези марки. Мария Йорданова е един от редовните участници в семинарните програми на Селект Козметикс, а през 2007 година тя успя да постигне най-голям годишен оборот на фирмата. Неразделна част от професионалното развитие на Мария е участието в квалификационни курсове и семинари не само в България, но

и в Германия. Клиентите на студио Амарена твърдят, че комбинацията от невероятния чар на Мария в съчетание с високия професионализъм на работа са магията, от която не биха се отказали.

2.СТУДИО В, град Ботевград със собственик Валя Беличовска, носител на приза „Салон на SELVERT и SELVERT THERMAL” и за 2006 година. „Студио В” е открито през 2001г. и от самото начало работи с продуктите и терапиите на SELVERT и SELVERT THERMAL. Валя Беличовска е специализирала медицинска козметика, рейки масажи и терапиите на Бах. Неразделна част от професионал- ното развитие и усъвършенстване на Валя е участието във всички семинари и обучения на Селект Козметикс ООД.

3.Салон ДЪРЗОСТ И КРАСОТА, град Варна, ж. к. Владислав Варненчик е основан през 1999г. от медицинските работници Силвия Стоянова и Даниела Стефанова. Днес екипът от професионалисти наброява 17 висококвалифицирани специалисти, които предлагат глямо разнообразие от услуги – козметика на лице и тяло, масажи, педикюр, маникюр и ноктопластика, фризьорство, грим, перманентен грим, пиърсинг. В салона се работи с повече от 80% от козметичните продукти и терапии на SELVERT и SELVERT THERMAL. Призът „Салон на годината на SELVERT и SELVERT THERMAL” се превърна в традиция и неразделна част от професионалното развитие на козметичен салон Дързост и Красота, който спечели тази награда през 2001 и 2005 година.

1 2 3 4