Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/selvertbg/public_html/includes/recordset.php on line 36
Select Cosmetics
English
Contact Sitemap
Select cosmetics
ПРОМОЦИИ

03.11.2011

СПЕЦИФИЧЕН МАСАЖ ОЧЕН КОНТУР: 28 - 29 ноември 2011г.

МОДЕЛИРАЩ МАСАЖ CELL VITALE: 11 - 12 декември 2011г. 

 

28-29.11.2011г.

СПЕЦИФИЧЕН МАСАЖ ОЧЕН КОНТУР В КОМБИНАЦИЯ С ЛИМФЕН ДРЕНАЖ

Кожата в зоната на очите е много тънка и със специфична структура:  епидермисът е 0.04 mm, дерамата -  0.5 mm; хиподермата на клепачите не съдържа адипозни клетки; 22 мускула работят в тази зона, 14 от които отговарят за мигането на клепача – около 10 000 пъти дневно. За да се осъществи тази мобилност на кожата около очите, съединителната тъкан е много еластична и по-хлабава от останалата част на тялото. Това е причината тази зона да е толкова крехка и по-малко способна да устои на въздействието на външните и вътрешни фактори, които водят до появата на първите признаци на стареене – фини линии и бръчки, „пачи крак”. Специфичният масаж „очен контур” подобрява микроциркулацията на кожата, прави я по-стегната, тонизира мускулите и повдига контура на окото. 

Продължителност на обучението – 2 дни.        Цена на обучението – 120 лв.

 

11 – 12.12.2011г.

МОДЕЛИРАЩ МАСАЖ CELL VITALE

Ежедневното напрежение се акумулира в нашия организъм и може да се отрази в напрежението на лицевите мускули, което да ускори процеса на стареене и образуването на бръчки. Тъй като мускулите на  лицето губят своя тонус и еластичност, кожата  започва да се отпуска. Моделиращият масаж Cell Vitale е естествен неагресивен фейс-лифтинг посредством масажни техники, които освобождават физиологичното свиване на лицевите мускули и на съединителната тъкан; тонизират и повдигат  мускулите; стимулират микроциркулацията и детоксикацията; заличават фините линии и бръчки.

Продължителност на обучението – 2 дни.          Цена на обучението – 120 лв

1 2 3 4