Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/selvertbg/public_html/includes/recordset.php on line 36
Select Cosmetics
English
Contact Sitemap
Select cosmetics
ПРОМОЦИИ

Селект Козметикс ООД е създадена през май 1998 година в София и започва своята дейност като изключителен представител на професионалната козметика Selvert. През 2000 година фирмата получава правата за България на козметичните марки Selvert Thermal и L’Ocean de la Vie и става дистрибутор на българския производител на козметична апаратура и оборудване Шумел-М АД, и през 2005 година открива своето представително студио ATENEA beauty and spa. В началото на 2007 година Селект Козметикс създаде първото училище по козметика SELVERT. Училището е с ЛИЦЕНЗИЯ Nо 200612406/06.02.2007г за център за професионално обучение, издадена от Национална Агенция за Професионално Образование и Обучение към Министерски Съвет на Република България.

 

Екипът на Селект Козметикс остава верен на политиката и принципите, които отстоява в продължение на 10 години:

Специалистите в сферата на професионалната козметика знаят, че Селект Козметикс ООД работи винаги в тяхна полза, защото:

 

Екипът на Селект Козметикс ООД е доказал, че сътрудничеството с нас е гаранция за сигурен успех в съчетание с истинско удоволствие от работата в услуга на красотата и здравето.