English
Contact Sitemap
Select cosmetics
Selvert Thermal » CELL Vitale

CELL Vitale

 

 Растителните стволови клетки - източник на младост

 Стволовите клетки играят ключова роля за поддържане на младежкия вид на кожата, благодериние на техния огромен регенериращ капацитет. Агресивното въздействие на околната среда и времето са фактори, които влияят неблагоприятно върху стволовите клетки – тяхната активност намалява и спомага за намаляването на плътността и еластичността на кожата. В резултат на всичко това се появяват белезите на стареене.

 За да предпази кожата и да предотврати този процес, SELVERT THERMAL създаде  CELL VITALE - aнти-бръчки, регенерираща серия, използваща най-новите научни изследвания на растителните стволови клетки, които помагат да се забавят процесите на стареене и да се стимулира клетъчното обновяване и същевременно да възстановят младежкия вид и естествения блясък на кожата.

Растителните стволови клетки са изолирани от Uttwiler Spätlauber, швейцарски сорт ябълки, известни още от 18 век със способността си да се съхраняват свежи продължително време. Редица изследователи установиха, че тези клетки съдържат много ценни защитни вещества, които приложени върху кожата, проявяват изключителни защитни и обновяващи свойства.

Благодарение на отличната комбинация от растителни стволови клетки и високо ефективна смес от регенериращи и анти-бръчки активни вещества, CELL VITALE е идеалният съюзник, който помага на лицето да възвърне своята предишна красота в целия си блясък. 

АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА В СЕРИЯТА CELL VITALE

СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ОТ ЯБЪЛКА (UTTWILER SPÄTLAUBER) - революционен липозомен анти-ейдж компонент, който съдържа цитозол (вътреклетъчен флуид) от стволови клетки от ябълка (екстракт от Uttwiler Spätlauber) с ефективно защитно, регенериращо и анти-бръчки действие.
OVALISS™ (глауцин) - оформя и ремоделира овала на лицето като подпомага реконструкцията на поддържащата тъкан на кожата чрез промяна и редукция на адипозната тъкан.
ЕКСТРАКТ ОТ ПЛОДА НА КОНСКИ КЕСТЕН - най-подходящото активно вещество за третиране на едеми и за терапии, които целят да повлияят повърхностната циркулация, отделянето на излишната вода, подобряване на клетъчната оксигенация и възстановяване на клетъчния метаболизъм. Тези забележителни анти-едема, съдо-защитни и противовъзпалителни свойства се дължат на веществото Есцин, тритерпенов сапонин, което се съдържа в екстракта.
ЧИСТ ВИТАМИН С (АСКОРБИНОВА КИСЕЛИНА) - анти-оксидант, стимулира  регенерацията (синтеза на колаген), с избелващи функции.
ПОРЬОЗНИ МИКРОСФЕРИ - матира, абсорбира замърсяванията, себорегулатор. 
КОМПЛЕКС ВИТАМИНИ (E, A, B3, B5, B6) - витаминен коктейл, който се бори с процесите на стареене, защитава кожата от действието на свободните радикали, хидратира и балансира метаболитните процеси в кожата.
витамин E - антиоксидант
витамин A - стимулира регенерацията на тъканите на кожата
витамин B3 - изравнява, избистря тена и подобрява състоянието на кожата
витамин B5 - успокоява, хидратира и действа противовъзпалително
витамин B6 - регулира себорейната секреция на кожата
МАСЛО ОТ АВОКАДО - с големи способности да възстановява мазнините, защитава, хидратира, успокоява и омекотява кожата.
ОРГАНИЧЕН СИЛИЦИЙ (СИЛАНОЛИ) -  облекчава конжесцията, успокоява и омекотява, подпомага синтеза и реструктурирането на колагеновата мрежа и прави  кожата стегната и с младежки вид. Силанолът, който CELL VITALE съдържа, оказва специфичен ефект върху зоната на очния контур – невероятно действие срещу задържането на течности и мазнини.
БИЗАБОЛОЛ - противовъзпалителен, успокояващ, деконжестивен, оздравителен и астригентен.