English
Contact Sitemap
Select cosmetics
Selvert Thermal » 24K Soin D’Or » Професионални продукти

Професионални продукти

Искряща и непреходна красота

24K GOLD CARE. 24К златна грижа Ви предлага благородна грижа в две професионални терапии:

GOLD CAPRICES – ЗЛАТНИ КАПРИЗИ за лицето

Пакетна терапия за лице от пет процедури, предназначена да обнови и регенерира зрялата кожа и да възстанови нейния блясък, блясъка на златото...

Пакетът съдържа следните продукти:

Фаза 1А: Диамантен пилинг. Ексфолиращ скраб, комбинация от физични ексфолианти (диамантен прах и диамантени кристали) и химични вещества (лактобионова киселина), който нежно отстранява мъртвите клетки от повърхността на кожата и съществременно подпомага избелващите, противовъзпалителните и омекотяващите свойства на приложените след него продукти.

Фаза 1Б: Деликатен гел след пилинг. Изключително нежен гел с почистващи и омекотяващи активни вещества, който се прилага върху диамантения пилинг. При втриване на гела в кожата се получава нежна пяна, която разтваря замърсяванията и почиства кожата.

Фаза 2: Златни листа. Козметични листа от 24К чисто злато, които се нанасят директно върху кожата и се напояват с Gold Concentrate (Златен концентрат).

Фаза 3: Златен концентрат. Маслен разтвор с регенериращи, анти-оксидантни и стягащи свойства, който осигурява на кожата допълнителна здравина и блясък, благодарение на златните микрочастици в него.

Фаза 4: Стягаща и витализираща маска, която при смесване с вода образува кремообразна смес с филмогенни стягащи свойства. След прилагане на маската кожата е опъната, с копринена мекота и блясък.

Фаза 5: Крем със злато. Подхранващ крем с богата текстура, предназначен за завършващия масаж. Съдържа чисто злато и активни вещества, които витализират и защитават кожата с часове.


GOLD THERMAL MAXIMUM – ЗЛАТЕН ТЕРМАЛЕН МАКСИМУМ за тялото

Златен термален максимум. Терапия за тяло, която прави кожата гладка, стегната и искряща. Тази терапия е предназначена да възстанови кожата след лятото или да я подготви за тези специални случаи, когато Вие трябва да изглеждате най-добре...


Продуктите, които са включени в тази терапия са:

DIAMOND POWDER CRYSTALLINE PEELING

Диамантен пилинг. Съдържа същите активни вещества като фаза 1А на терапията за лице. Нежно отстранява мъртвите клетки от повърхността на кожата и я подготвя за терапията. Опаковка: 500мл кутия.


DELICATE APRÈS-PEELING GEL

Деликатен гел след пилинг, съдържащ същите активни вещества като фаза 1Б на терапията за лице и се прилага върху диамантения пилинг. Опаковка: 500мл флакон с дозатор.


COSMETIC SHEETS OF GOLD

Златни листа. Козметични листа от 24К чисто злато, които се нанасят директно върху кожата ( на най-проблемните зони) и се напояват със Златен концентрат. Опаковка: комплект 12 златни листа.


GOLD CONCENTRATE

Златен концентрат. Маслен разтвор с регенериращи, анти-оксидантни и стягащи свойства, който осигурява на кожата допълнителна здравина и блясък, благодарение на златните микрочастици в него. Съдържа същите активни вещества като фаза 3 на терапията за лице. Опаковка: 30мл шише с пипета.


GOLD BODY WRAP

Златна маска за тяло. Прахообразна маска, която при смесване с вода, образува златна, кремообразна смес за репинг. След прилагане на маската кожата е стегната, здрава, жизнена, с копринена мекота и блясък...Опаковка: 1300мл буркан.


CAPRICIOUS GOLD OIL

Копринено подхранващо олио за тяло с частици от чисто злато, предназначено за финалния масаж на тялото. След неговото прилагане, кожата е жизнена, стегната и блестяща. Опаковка: 200мл флакон.